Transport Mobila si Relocari International

Te relocam in toata europa

Incepe cu dreptul noua etapa a vietii tale. Suntem firma de mutari internationale pe a carei experienta te poti baza.

Servicii Door2Door

Adica ne ocupam de tot, tu doar te bucuri de noua destinatie.

Servicii custom

Poate vrei sa iti triezi singur bunurile. Tu ne spui cat de mult vrei sa te ajutam.

Documentatia si actele vamale

Birocratia transportului e floare la ureche pentru noi, oricare ar fi noua tara de destinatie.

Evaluam gratuit proiectul

Estimam volumul si necesarul de cutii sau de materiale de protectie, esentiale intr-o mutare internationala.

Asigurare suplimentara

Pe distante mari si riscurile cresc. Asa ca ne luam extra masuri de siguranta.

Servicii conexe

Daca ai nevoie de specialisti in curatenie, instalatori sau electricieni, avem o retea de colaboratori testati si acreditati.

Flexibilitate

Oricat de specifica ar fi mutarea ta, gasim solutii pentru orice situatie si te consiliem pe tot parcursul mutarii.

Ambalare corespunzatoare

E esentiala oricand, dar pe distante mari este un pas crucial.

Bucura-te de noua priveliste

Ai timp, atunci cand mutarea ta este realizata de profesionisti.

Oricat de mare ar fi distanta,
MUTAM TOTUL IN SIGURANTA

In peste 10 ani de activitate, ne-am specializat in mutari internationale, indiferent de tara de plecare si destinatie. De-a lungul timpului, ne-am confruntat cu situatii dintre cele mai diverse, asa ca putem gestiona cu succes orice eveniment neasteptat. Desi, in majoritatea timpului, stim exact la ce sa ne asteptam.


1. Mutari in Europa

Folosim propriul nostru parc auto, daca tara de destinatie este in Europa. Fie ca vrei sa transporti o singura cutie sau containere intregi, fiecare mutare este la fel de importanta pentru noi. Reteaua extinsa de parteneri ne permite sa iti oferim servicii de relocare internationala cu cele mai scazute costuri.


2. Mutari in afara Europei

Pentru mutari in afara continentului, folosim transportul maritim sau aerian. Serviciul Door2Door include toate operatiunile pre si post-mutare: de la ambalarea obiectelor in tara de origine pana la despachetare si amenajare. Iar materialele de protectie pe care le folosim sunt pregatite pentru orice categorie de obiecte, de la cristale pretioase la pianul cu coada.


3. Te poti baza pe echipa noastra

Toti membrii echipei sunt profesionisti specializati in metodologia mutarii. Lucram cu atentie si folosim cele mai noi materiale si echipamente din domeniul relocarilor. Bucura-te de noile imprejurimi, ai multe de explorat. Noua ta casa te asteapta.


CÂT DE MULT SPAȚIU AM NEVOIE?

ESTI CONFUZ LEGAT DE METRII CUBI?


4. Reasamblam ca si cum nu a fost niciodata dezasamblata

La destinatie, descarcam mobila in camerele indicate, unde o echipa specializata o reasambleaza conform numerotatiei din momentul dezasamblarii.

Relocari Internationale Simple

Vrei sa te muti in alt oras, dar procesul ti se pare complicat? Iti explicam totul pas cu pas si planificam mutarea impreuna, in functie de cerintele tale.

Evaluarea

Venim la tine acasa si evaluam gratuit dimensiunea si detaliile proiectului. Dupa evaluare, iti trimitem oferta completa. Lucram transparent si iti prezentam de la inceput costul total, fara taxe suplimentare pe parcurs.

Pregatirea si implementarea

Dupa ce accepti oferta, vei fi in contact permanent cu departamentul nostru de mutari internationale. Punem la cale un plan detaliat al operatiunilor, pe care il poti urmari in fiecare moment.

Ambalarea

Suntem o echipa cu experienta in ambalarea corespunzatoare a oricarei categorii de obiecte. Pentru o evidenta cat mai clara, iti trimitem la sfarsit un Packing List care contine inventarul bunurilor tale.

Transport

In functie de noua destinatie, expediem bunurile pe cale rutiera, maritima sau aeriana. Discutam si gasim impreuna solutia potrivita, in functie de obiectivele tale si de costuri.

Despachetarea si amenajarea

Livrare si dincolo de door-to-door. Aducem bunurile tale in camerele indicate, montam mobilierul si amenajam incaperile conform planului agreat cu tine.

Feedback

Pentru ca vrem sa evoluam odata cu dorintele tale si sa ne perfectionam constant serviciile, avem nevoie de feedback-ul tau. Nu ezita sa il oferi atunci cand colaboram.

Dorin Vasile

transport efectuat in conditii foarte bune, foarte promtiAdrian Felecanu

transportator serios si eficientContacts Policolor

In 2016 am facut transport cu aceasta firma si totul a fost foarte bine. Bravo

Ce presupune transportul propriu-zis?

Ca sa ne incadram in calendarul tau fara costuri extra, optimizam fiecare proiect si identificam solutii croite pe fiecare situatie. De exemplu, bunurile care trebuie sa ajunga rapid la destinatie pot fi expediate aerian, in timp ce mobilierul poate fi transportat pe cale maritima.

Transport rutier

Flota noastra de camioane transporta mobila international in cele mai sigure conditii, indiferent de distanta pe care o are de parcurs.

Transport aerian

Departamentul nostru de mutari internationale este specializat in documentatie si acte vamale. Garantam ca bunurile tale ajung in timp optim oriunde in lume.

Transport maritim

Numerele vorbesc de la sine: transportam anual peste 2000 mcb in toata lumea, prin colaborarea cu cele mai bune companii din domeniul transportului maritim.Transporturi International Mobila sau Relocari

Echipa Transporta-rapid va ofera posibilitatea de relocare sau mutare international, in Europa, cat si in afara Europei. Fie ca aveti o singura cutie sau containere intregi, noi va oferim cele mai bune servicii de relocare internationala cu cele mai scazute preturi, datorita propriului nostru parc auto modern pentru destinatii din Europa si retelei extinse de parteneri pentru mutari in afara continentului, in acest caz, fiind folosit transportul maritim sau aerian. Puteti alege servicii personalizate sau complete (Door2Door), incluzand operatiunile de ambalare a obiectelor in tara de expeditie, dar si despachetare si amenajare in tara de destinatie. Echipa noastra, formata din profesionisti specializati in servicii de mutare, va asigura ca toate obiectele sunt manevrate cu deosebita responsabilitate, folosind echipamente si materiale de protectie potrivite oricarei categorii de obiecte, fie ca vorbim de vaze de cristal, vitrine sau canapele, iar la destinatie le vom descarca in locul indicat de clienti si dupa caz, le reasamblam sau remontam conform schemei de demontare-montare.